Rolurile pe care mi le-am asumat

Coach

Un rol de People, dar foarte specializat, rolul de Coach este cea mai mare provocare pe care am intalnit-o pana acum. In acelasi timp are si cel mai mare potential de a aduce un impact pozitiv in lumea din care fac parte, iar asta este unul din motivele pentru care ma dedic si investesc mare parte din energia mea in a ma dezvolta in acest rol.

People

Coach, Trainer, Recrutor, Learning & Development… sau cum mi-a placut sa spun in BADSI in structurile noastre descentralizate, rolul “People”. Este rolul care mi-a adus cea mai mare profunzime in modul in care vad si inteleg viata si este rolul din care am simtit intotdeauna ca pot da inapoi cel mai mult celor din jur, inca de la inceput, din AIESEC.

Sales

Sunt unii oameni pe care daca ii dai afara pe usa… iti intra pe geam. De obicei se numesc oameni de vanzari. Eu nu sunt unul dintre ei. Daca ma dai afara pe usa, o sa te sun sa te intreb daca vrei sa vorbim despre asta si daca vrei sa deschidem usa impreuna. Nu stiu sa vand, dar stiu sa ascult si sa inteleg, asta este motivul pentru care am avut rezultate in vanzari, fie ca vorbim de ONG, companii mici, medii, corporatii sau fiind pe cont propriu.

Pentru a schimba lumea nu e nevoie sa schimbi toti oamenii,
trebuie doar sa te schimbi pe tine si sa ii convingi pe toti ca e de ajuns