Team Coaching

Coaching de echipa

Este despre noi, despre fiecare dintre noi in mod individual si in echipa in acelasi timp. Este despre a identifica unitatea comuna a echipei, “our common unity”, care ne motiveaza si ne face sa mergem mai departe. Este despre provocari, despre dorinte, despre reusite si despre momentele dificile care ne consolideaza sau ne despart.

Principiile procesului de coaching de echipa sunt aceleasi ca si in cazul coachingului unu la unu, cu un focus mai detaliat pe mediul in care se realizeaza explorarea obiectivului. In functie de alinierea si definirea obiectivului, aceste medii se pot focusa pe definirea modului de lucru ca echipa, definirea unui obiectiv de lucru al echipei, identificarea surselor de performanta, identificarea surselor de neperformanta, evaluarea dinamicii echipei, etc.

  • Pentru a functiona, acest program trebuie sa aibe legitimitate in fata membrilor, cu alte cuvine, sa existe dorinta la nivel de echipa pentru acest proces. La care se adauga bineinteles si cerintele procesului de coaching unu la unu;
  • O serie de minim 3 sesiuni, maxim 6;
  • Durata unei sesiuni poate varia si se estimeaza in functie de contextul in care urmeaza sa se desfasoare;
  • Ritmul sesiunilor se coreleaza si cu obiectivele setate;
  • O echipa poate avea minim 3 membrii, maxim 12. (Pentru echipe mai mari se pot crea programe dedicate, fiind implicati si alti coachi, mijloace, metode, etc.);
  • Pentru ONG-uri si pentru persoane care nu isi permit in mod real un asemenea program de coaching, discountul oferit este de pana la 100%, in baza unui mail trimis.